Lažno prijavila gubitak vozačke dozvole, želio naći životnu družicu pa ostao prevaren Lažno prijavila gubitak vozačke dozvole, želio naći životnu družicu pa ostao prevaren
Zbog davanja lažnog iskaza kazneno je prijavljena 37-godišnja žena. Nju se sumnjiči da je u kolovozu 2010. godine u referadi upravnih poslova Policijske uprave... Lažno prijavila gubitak vozačke dozvole, želio naći životnu družicu pa ostao prevaren

Zbog davanja lažnog iskaza kazneno je prijavljena 37-godišnja žena. Nju se sumnjiči da je u kolovozu 2010. godine u referadi upravnih poslova Policijske uprave sisačko-moslavačke u Sisku, lažno prijavila gubitak svoje vozačke dozvole te joj je izdana nova. Dozvolu koju je prijavila kao izgubljenu zamijenila je za njemačku vozačku, slijedom čega je hrvatska dozvola diplomatskim putem vraćena našoj Policijskoj upravi te je utvrđeno da se radi o izgubljenoj vozačkoj dozvoli, izvijestila je PU sisačko-moslavačka.

Zbog prijevare, počinjene na štetu 65-godišnjeg muškarca s karlovačkog područja, traga se za nepoznatom ženom. Naime, ona se javila na njegov oglas kojim je tražio ozbiljnu žensku osobu za vezu i zajednički život. Predstavila se da je sa sisačkog područja te su se 18. siječnja našli u Sisku, kojom ga je prilikom tražila da joj da 10.000 kuna kako bi pristala otići živjeti kod njega. Traženi iznos joj je dao, a ona je iskoristila njegovu kraću odsutnost iz ugostiteljskog objekta u kojemu su se našli te je s novcem pobjegla. Oštećeni ju je nekoliko puta zvao na mobitel, na koji mu se više nije javljala, a kada je shvatio da je prevaren slučaj je prijavio policiji.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.