Ljeto u gradu uz društvo Naša djeca Petrinja Ljeto u gradu uz društvo Naša djeca Petrinja
Društvo Naša djeca Petrinja tijekom srpnja organizira brojne aktivnosti za djecu koje će obuhvaćati likovne i plesne radionice, čitaonice, pričaonice, igranje društvenih igara. Naziv... Ljeto u gradu uz društvo Naša djeca Petrinja

Društvo Naša djeca Petrinja tijekom srpnja organizira brojne aktivnosti za djecu koje će obuhvaćati likovne i plesne radionice, čitaonice, pričaonice, igranje društvenih igara. Naziv programa je „Ljeto u gradu“, a mjesto radnje bit će petrinjski park, kod fontane. Vrijeme održavanja će biti utorkom i četvrtkom od 19-20h. Program “Ljeto u gradu” je organiziran s ciljem obogaćivanja sadržaja za djecu i članove njihovih obitelji tijekom ljetnih praznika i pružanja mogućnosti korištenja slobodnog vremena na kvalitetan način.

Iz društva Naša djeca pozivaju djecu, njihove roditelje, bake i djedove da im se pridruže.

Fotografiju plakata su napravili Ena Babić i Dominik Šimatić.

 

Komentari

Kristina Jakopović Šefica Marketinga / Novinar

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. U programu Petrinjskog radija uređuje emisiju Vidikovac, dok ju slušatelji ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.