Luis Fonsi & Daddy Yankee u suradnji s Justinom Bieberom predstavili „Despacito“ Luis Fonsi & Daddy Yankee u suradnji s Justinom Bieberom predstavili „Despacito“
Globalni hit singl „Despacito“ koji su nam nedavno predstavili Luis Fonsi i Daddy Yankee broji gotovo milijardu YouTube pregleda i preko 500 milijuna streamova,... Luis Fonsi & Daddy Yankee u suradnji s Justinom Bieberom predstavili „Despacito“

Globalni hit singl „Despacito“ koji su nam nedavno predstavili Luis Fonsi i Daddy Yankee broji gotovo milijardu YouTube pregleda i preko 500 milijuna streamova, a sada je dobio i remix u suradnji s pop zvijezdom Justinom Bieberom.

Ova svojevrsna himna miješa žanrove poput reggaetóna, popa, i hip-hopa. „Despacito“ je prva pjesma na španjolskom jeziku koja se zadržala na globalnoj Spotify ljestvici 10 tjedana za redom. Uz to pjesma drži i rekord za najstreamaniju španjolsku pjesmu na Spotifyu te najbrže rastući španjolski video na YouTube-u, a samo je pjesma „Hello“ pjevačice Adele brže postigla taj rezultat u povijesti YouTube-a.

Novu dimenziju pjesmi je dao i Justin Bieber, koji pjeva na španjolskom i engleskom jeziku, a hrvatska publika „Despacito“ (Remix) ft. Justin Bieber ima prilike čuti u digitalnom obliku.

Komentari

Mario Gršić Direktor / Novinar / Voditelj

Svoj put na Petrinjskom radiju započinje kao student, a nakon pet godina dobiva priliku za zaposlenje. Osim što ga možete čuti u radijskom eteru, ponekad vidjeti i na novinarskom terenu, uređuje još glazbenu emisiju Slušaonica kao i emisiju o svakodnevnim životnim pričama I to je život. Od 2016.godine postaje direktor Petrinjskog radija.