Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
majdanci

Majdanci pobjednici 23. „Turnira ulica….“

PETRINJA – Susretima za konačni poredak u konkurenciji seniora, te najmlađih u „KLINCO KUP“-u, okončan je tradicionalni, 23. turnir ulica, kvartova i prigradskih naselja Grada Petrinje, koji je, u organizaciji Nogometnog kluba Mladost, održan pod pokroviteljstvom Grada Petrinje i gradonačelnika Darinka Dumbovića i Petrinjskog sportskog saveza.

Rezultati su:

– KLINCO KUP –

(09 i ml.) DESETKA – FANTASTIČNI 1:1

(07/08) MALI ZELENI – TATINI SINOVI 1:3

(07/08) 53NJA BOYSI – GAME OVER 0:2

(05/06) TRANSFORMERI – KOLONIJA 3:0

KONAČNI POREDAK

– 09. i ml. –

1. DESETKA

2. FANTASTIČNI

– 2007./2008. –

1. TATINI SINOVI

2. MALI ZELENI

3. GAME OVER

– 2005./2006. –

1. TRANSFORMERI

2. KOLONIJA

    – SENIORI –

za 3. mjesto: MOKRICE-ELEKTRO REŠKOVIĆ – SLATINA-AUTOŠKOLA ĆOSIĆ 2:2 (1:3-7m)

za 1. mjesto: MAJDANCI – GAJEVA TOPARI 4:1

KONAČNI POREDAK

1. MAJDANCI

2. GAJEVA-TOPARI

3. SLATINA-AUTOŠKOLA ĆOSIĆ

STRIJELAC: Baldo Ivan Matić (GAJEVA-TOPARI) – 8 pogodaka

VRATAR: Draženko Pranjić (SLATINA-AUTOŠKOLA ĆOSIĆ)

IGRAČ: Danijel Matković (MAJDANCI)

Nagrade najboljima uručivali su Nenad Radošević, predsjednik Gradskog vijeća, Božo Klindić i Želimir Krmpotić, dopredsjednici NK Mladost i Marko Badrić, predsjednik Petrinjskog sportskog saveza, koji je na kraju kazao: „U ovom vremenu pandemije, odnosno epidemije, Nogometni klub Mladost uspio je organizirati ovaj turnir bez obzira na sve nedaće koje su zahtijevale organizaciju ovog turnira, uspješno je priveden kraju, a ja sam presretan što je ipak, bez obzira na sve, okupio se veliki broj gledatelja i evidentno dobar broj momčadi, jer održan je i dječji i veteranski turnir, malo smanjeni, ali ipak su održani.“

Također, zadnjeg dana odigrana je i revijalna utakmica između članova Dodgeball kluba Banijske šare Petrinja i Aerokluba Petrinja (4:1), te pucanje na „Mali goool“ u kojem su sudjelovali djevojčice i dječaci rođeni 2008. god. i mlađi, a najprecizniji su bili: 1. IVAN ŠOŠIĆ (2008.), 2. LOVRO STANEŠIĆ (2009.) i 3. VITO DUMBOVIĆ (2010.).

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X