Mamografski pregledi u Petrinji i Topuskom bez liste čekanja tijekom listopada Mamografski pregledi u Petrinji i Topuskom bez liste čekanja tijekom listopada
PETRINJA/TOPUSKO – Odjel za radiologiju i UZV Doma zdravlja Petrinja na čelu s doktoricom Aleksandrom Vlajković Devčić, spec.radiologije u suradnji s ginekološkom ordinacijom dr.Sanja... Mamografski pregledi u Petrinji i Topuskom bez liste čekanja tijekom listopada

PETRINJA/TOPUSKO – Odjel za radiologiju i UZV Doma zdravlja Petrinja na čelu s doktoricom Aleksandrom Vlajković Devčić, spec.radiologije u suradnji s ginekološkom ordinacijom dr.Sanja Štingl-Vlašić i ginekološkom ordinacijom Doma zdravlja Petrinja čiji je nositelj dr.Sanda Žižak-Galijan pridružuju se akciji „Mjesec borbe protiv raka dojke“ koja se provodi tijekom mjeseca listopada. Sve žene koje nisu obuhvaćene Nacionalnim programom za rano otkrivanje raka dojke, što se odnosi na dobne skupine od 40 do 50 godina starosti te žene preko 70 godina, koje se tijekom mjeseca listopada jave u navedene ginekološke ordinacije, bit će u mogućnosti obaviti preventivni mamografski pregled bez prethodne narudžbe i liste čekanja. Pregledi će se obavljati cijeli mjesec listopad prema sljedećem rasporedu:

Dom zdravlja Topusko, Vranovinska 6, Odjel za radiologiju – svake srijede od 7:30 do 14:00 sati.

Dom zdravlja Petrinja, Radoslava Lopašića 1B, Odjel za radiologiju – svaki ponedjeljak i četvrtak od 12:00 do 14:00 sati.

Pregledi su omogućeni dodatnim angažmanom inženjera medicinske radiologije Doma zdravlja Petrinja ing. Mladen Krizmanić, ing. Tea Sever i ing. Anamarija Strmečki te specijalistica radiologije dr. Aleksandra Vlajković Devčić.

Komentari

Kristina Jakopović Šefica Marketinga / Novinar

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. U programu Petrinjskog radija uređuje emisiju Vidikovac, dok ju slušatelji ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.