Martinje u Domu za starije i nemoćne osobe Petrinja Martinje u Domu za starije i nemoćne osobe Petrinja
PETRINJA – Martinje je proslavljeno  i ove godine u Domu za starije i nemoćne osobe Petrinja. Pjevačko društvo „Lira“ kao i svake godine pripremi... Martinje u Domu za starije i nemoćne osobe Petrinja

PETRINJA – Martinje je proslavljeno  i ove godine u Domu za starije i nemoćne osobe Petrinja. Pjevačko društvo „Lira“ kao i svake godine pripremi za taj dan program kojim dominiraju petrinjske vinogradske i  martinjske pjesme uz koje pjeva cijela sala Doma. Sam obred “Krštenja mošta” po tradicionalnom Križevačkim Štatutima izvodi “biškup” Miljenko Mioč uz pomoć članice zbora Zore Vujić. Uz dobro raspoloženje , pjesmu i  finu gozbu  u Domu se opet dogodila prava fešta.

Komentari

Mario Gršić Direktor / Novinar / Voditelj

Svoj put na Petrinjskom radiju započinje kao student, a nakon pet godina dobiva priliku za zaposlenje. Osim što ga možete čuti u radijskom eteru, ponekad vidjeti i na novinarskom terenu, uređuje još glazbenu emisiju Slušaonica kao i emisiju o svakodnevnim životnim pričama I to je život. Od 2016.godine postaje direktor Petrinjskog radija.