Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
brest

„Matiz“ u odvodnom kanalu u Brestu Pokupskom

BREST POKUPSKI – U petrinjskom prigradskom naselju Brest Pokupski, u ulici Desni odvojak, ispred kućnog broja 4, u utorak, 7. siječnja, oko 18.30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozačica osobnog vozila Daewoo Matiz, sisačkih registracijskih oznaka, sletjela u odvodni kanal.

Prema prvim informacijama vozilo se kretalo iz pravca Petrinje prema Vurotu, a do nesreće je došlo kada je vozačica izgubila nadzor nad vozilom zbog zdravstvenih problema (pozlilo joj je). Na sreću nastala je samo materijalna šteta, a vozačica je ostala neozlijeđena.

Mjesto nesreće osiguravala su tri djelatnika Javne vatrogasne postrojbe Grada Petrinje, uz jedno vozilo, dok su očevid i regulaciju prometa obavili djelatnici Policijske postaje Petrinja.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X