Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
brigljeviccosicgore

Milan Brigljević i Petar Ćosić napustili MOST

SISAK – Osnivači i voditelji MOST-a Nezavisne liste Sisačko-moslavačke županije, Milan Brigljević i Petar Ćosić, više nisu članovi MOST-a. U svom zajedničkom priopćenju ističu kako njihove ostavke nisu prihvatili članovi koordinacije kao ni tajnik stranke. „Mi nismo odustali od svog stava da smo umorni i potrošeni od borbe za sustav, organizaciju i razvoj ljudskih potencijala u stranci s malim pomacima“, ističu Brigljević i Ćosić.

Ističu kako je razlog napuštanja MOST-a jednostavan. „Nitko od ljudi koji donose odluke u stranci prije ili poslije ne bi pridavao važnost tome da dva osnivača organizacije odlaze. Sada, zbog izbora će se možda postaviti pitanje prijeke potrebe stvaranja sustava i razvoja organizacije na principima razvoja ljudskog potencijala, a ne samo na pukoj zamjeni ljudi. Naša je želja bila podići rad u stranci na stratešku razinu“, dodaju Brigljević i Ćosić.

Smatraju kako će ovaj njihov istup rezultirati reakcijama. „Nadamo se da će ovaj potez izazvati reakcije i pokrenuti nužne promjene koje su, po našem mišljenju, potrebne za revitalizaciju i napredak stranke i status županijske organizacije. Ne namjeravamo se u predstojećim parlamenatarnim izborima angažirati na listama drugih političkih aktera“, ističu Brigljević i Ćosić.

Poručuju na kraju kako će u Županijskoj skupštini ostati kao neovisni vijećnici, te će nastaviti suradnju s oporbom u Županijskoj skupštini. „Tamo ćemo do kraja mandata pomagati u borbi za izgubljene demokratske procese u Sisačko-moslavačkoj županiji“, zaključuju Brigljević i Ćosić u svom priopćenju.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X