Trgovina Goga
Milanović o vojnom roku Andreja Plenkovića, SDP-u, INA-i i MOL-u te MOST-u Milanović o vojnom roku Andreja Plenkovića, SDP-u, INA-i i MOL-u te MOST-u
ZAGREB – Bivši premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović, gostujući na N1 televiziji, rekao je kako mu je to vjerojatno posljednji intervju o politici.... Milanović o vojnom roku Andreja Plenkovića, SDP-u, INA-i i MOL-u te MOST-u

ZAGREB – Bivši premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović, gostujući na N1 televiziji, rekao je kako mu je to vjerojatno posljednji intervju o politici. U intervjuu se osvrnuo na, prema njegovim riječima, nečastan način izbjegavanja služenja vojnog roka od strane premijera Andreja Plenkovića. Smatra kako je majka premijera Plenkovića izmislila dijagnozu za Plenkovića kako bi izbjegao služenje vojnog roka.

Poručuje kako je SDP stabilna, potpuno održiva i jaka stranka. O svom nasljedniku Davoru Bernardiću je kazao kako se treba boriti. „Stranka si može napraviti tragediju ako krene na preispitivanje predsjednika stranke nakon lokalnih izbora. Dajte Bernardiću priluku, ali gurajte ga i namećite se“, istaknuo je Milanović. Govoreći o MOST-u kazao je kako će ta stranka nestati za par godina jer oni nisu borci za reforme.

Dotaknuo se i teme INA-MOL. „INA je prodana 25 posto MOL-u 2002.godine. Sedam godina nisu radili ništa, zavlačili su i nisu htjeli obnavljati hrvatske rafinerije. MOL se nikada nije egzaktno obvezao da će te rafinerije obnoviti. U sedam godina vidjelo se da oni muljaju i da im nije u interesu obnoviti hrvatske rafinerije“, rekao je Milanović.

Komentari

Mario Gršić Direktor / Novinar / Voditelj

Svoj put na Petrinjskom radiju započinje kao student, a nakon pet godina dobiva priliku za zaposlenje. Osim što ga možete čuti u radijskom eteru, ponekad vidjeti i na novinarskom terenu, uređuje još glazbenu emisiju Slušaonica kao i emisiju o svakodnevnim životnim pričama I to je život. Od 2016.godine postaje direktor Petrinjskog radija.