Mišići se oprostili od vrtića spremni za sljedeću avanturu zvanu škola Mišići se oprostili od vrtića spremni za sljedeću avanturu zvanu škola
PETRINJA – Još jedna skupina djece predškolaca napušta vrtić i odlazi na jesen u školu, a to je skupina Mišići vođena odgojiteljicama Jadrankom Vrbik... Mišići se oprostili od vrtića spremni za sljedeću avanturu zvanu škola

PETRINJA – Još jedna skupina djece predškolaca napušta vrtić i odlazi na jesen u školu, a to je skupina Mišići vođena odgojiteljicama Jadrankom Vrbik i Dubravkom Gobac Dječjeg vrtića Petrinjčica. Oprostili su se od vrtića, prijatelja i teta u OPG-u Korablja Tišinić gdje su pokazali roditeljima dio onoga što su naučili u vrtiću- brojalice, recitacije, pjesmice i ples.

mismisici

Ali i roditelji su iznenadili djecu tako što su ih obradovali plesom i bajkom o Snjeguljici.

misroditelji

Vrlo vrijedni i maštoviti roditelji su se kostimirali i pretvorili u patuljke, kraljice, Snjeguljicu, princeze, lovce, a onda je priča potekla kao rijeka, nezaustavljivo, uz puno veselja i smijeha. Ipak, svaki rastanak je i pomalo tužan, pa je i ovaj put u nekom oku zaiskrila mala, nevidljiva suza, jer kako su nam rekle tete u ime mališana: „Moramo priznati da je krenula i poneka suza jer šest godina druženja stvara veze između djece, roditelja i odgojitelja. Ipak su to jake spone koje ostaju utkane u njihovo djetinjstvo za cijeli budući život!“ Zatim su tete Jadranka Vrbik i Dubravka Gobac poželjele svojim Mišićima puno sreće u sljedećoj životnoj avanturi.

Komentari

Kristina Jakopović Šefica Marketinga / Novinar

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. U programu Petrinjskog radija uređuje emisiju Vidikovac, dok ju slušatelji ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.