Mladost igrala, a Polet pogađao i pobijedio Mladost igrala, a Polet pogađao i pobijedio
BUŠEVEC – Nogometaši petrinjske Mladosti odigrali su još jednu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za početak prvenstva Četvrte nogometne lige – središte ovaj puta... Mladost igrala, a Polet pogađao i pobijedio

BUŠEVEC – Nogometaši petrinjske Mladosti odigrali su još jednu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za početak prvenstva Četvrte nogometne lige – središte ovaj puta protiv budućeg prvenstvenog suparnika Poleta iz Buševca od kojeg su poraženi 2:0.

Uvodni dio pripao je Petrinjcima koji su na samom početku stvorili dvije izrazite prigode koje nisu uspjeli realizirati, a ona su Buševčani u prvom ozbiljnijem napadu, u 13. minuti,  poentirali preko Matušića koji je na rubu „peterca“ s desne strane, nakon što mu je sa suprotne loptu proslijedio Križanić, prebacio vratara Tolušića i poslao loptu u suprotni gornji kut. Nakon toga Mladostaši su imali više od igre, ali bez konačne realizacije, a onda se, nakon dvojbene situacije oko zaleđa, jer nije bilo pomoćnih sudaca pa je glavni sudac Aščić bio prepušten sam sebi, odnosno svim procjenama na terenu, Jukić našao uz poprečni rub igrališta i povratnom loptom, na 2-3 metra, uposlio Križanića kojem je jedino preostalo pospremiti loptu u mrežu.

U nastavku, gotovo cijeli drugi dio, protekao je u nadmoći Petrinjaca, a zašto nije bilo promjene rezultata isključivi „krivac“ je domaći vratar Dolački koji je izvanrednim i pravovremenim  intervencijama rješavao mat situacije pred svojim vratima dva puta pritiv Špišića, te po jednom protiv Marovića i Prepelca i najzaslužniji je za pobjedu svoje momčadi.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.