Mladost protiv Stubice za popunu MŽNL-središte Mladost protiv Stubice za popunu MŽNL-središte
PETRINJA – Obavljeno je izvlačenje parova za popunu Međužupanijske nogometne lige – središte, a protivnik petrinjskoj Mladosti bit će momčad Stubice. Prvi susret na... Mladost protiv Stubice za popunu MŽNL-središte

PETRINJA – Obavljeno je izvlačenje parova za popunu Međužupanijske nogometne lige – središte, a protivnik petrinjskoj Mladosti bit će momčad Stubice.

Prvi susret na rasporedu je u četvrtak, 15. lipnja, u Donjoj Stubici, a uzvratni u Petrinji 18. lipnja na Gradskom stadionu. Početak oba susreta je u 18 sati.

Drugi par ovih kvalifikacija su Slunj i Dinamo iz Odranskog Obreža, koji će svoje utakmice odigrati 14. i 17. lipnja.

Iz Nogometnog kluba „Mladost“ pozivaju navijače, koji ih žele bodriti na gostovanju, kako je organiziran navijački autobus koji će u četvrtak, 15. lipnja, krenuti u Donju Stubicu s Trga hrvatskih branitelja u 15 sati i 30 minuta, a zainteresirani se do tada mogu prijaviti u uredništvu Petrinjskog radija u ulici Matije Gupca 2 ili na broj telefona 815-311, te u Caffe baru „Code“ u Turkulinovoj ulici.

 

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.