Mladost treća na „Memorijalu BSK-ovcima“ Mladost treća na „Memorijalu BSK-ovcima“
BUDAŠEVO – Nogometaši petrinjske Mladosti sudjelovali su na dvodnevnom turniru „Memorijal BSK-ovcima“ koji je održan u sisačkom naselju Budaševo u organizaciji domaćeg kluba BSK.... Mladost treća na „Memorijalu BSK-ovcima“

BUDAŠEVO – Nogometaši petrinjske Mladosti sudjelovali su na dvodnevnom turniru „Memorijal BSK-ovcima“ koji je održan u sisačkom naselju Budaševo u organizaciji domaćeg kluba BSK.

Uz domaćine i Petrinjce još su sudjelovali topolovački TŠK-1932 i galdovački Frankopan. Prvog dana TŠK-1932 je s 3:2 bio bolji od Frankopana, dok su u drugoj utakmici BSK i Mladost u regularnom dijelu odigrali bez pobjednika 3:3, a domaćini su u konačnici bili uspješniji u izvođenju 11-eraca.

Drugog dana, u susretu za treće mjesto, Mladost je s 5:0 bila bolja od Frankopana. Već u 5. minuti Petrinjci su došli do prve prednosti preko Baničeka uz asistenciju Matića ispred domaćih vrata, a nakon toga, gotovo iz minute u minutu, nizale su se prigode pred vratima Galdovčana, međutim s(p)retno su se branili i obranili sve do 50. minute kada je Špišić odlično asistirao Krmpotiću na desetak metara koji je s desne strane pogodio suprotni kut vratara Španjića. Nakon toga uslijedio je heat-trick mladog Papića koji je uspješno poentirao u 57.,58. i 70. minuti za konačno treće mjesto.

Na kraju, u susretu za prvo mjesto, TŠK-1932 je s 2:1bio bolji od BSK-a za konačnog pobjednika turnira.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.