Mladost uvjerljiva i u drugoj prijateljskoj utakmici Mladost uvjerljiva i u drugoj prijateljskoj utakmici
SISAK – Nogometaši petrinjske Mladosti odigrali su i drugu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za početak prvenstva 4.NL-središte, a gostovali su kod momčadi Frankopana... Mladost uvjerljiva i u drugoj prijateljskoj utakmici

SISAK – Nogometaši petrinjske Mladosti odigrali su i drugu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za početak prvenstva 4.NL-središte, a gostovali su kod momčadi Frankopana u Galdovu, člana 1.ŽNL NS SMŽ, od koje su bili bolji 4:0.

Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja prije toga na prvi pogodak čekalo se oko pola sata, odnosno do 28. minute kada je Lovrić izveo slobodni udarac, malo s lijeve strane, s 20 metara i precizno uz vratnicu pogodio lijevi kut domaćeg vratara Krnica. Ubrzo nakon toga, već u 31. minuti, došlo je do povećanja vodstva lijepim udarcem Balena, s „peterca“, glavom u padu nakon što mu je Lovrić idealno servirao loptu s desetak metara s lijeve strane.

Odmah na početku drugog dijela, u 47.minuti, Petrinjci su došli i do trećeg pogotka kada se Špišić našao na 6-7 metara od domaćih vrata i onda oštro i precizno pogodio bliži kut između vratnice i vratara Trdenića, a konačni rezultat postavljen je u 78. minuti drugim pogotkom Balena u akciji koju je brzopotezno po desnoj strani izveo Gršić i povratnom loptom uposlio Madostinog vođu napada na 3-4 metra koji je bez poteškoća pogodio praznu mrežu.

Osim četiri postignuta pogotka Petrinjci su stvorili još izglednih prigoda koje nisu materijalizirali, u nekim slučajevima i vratnica je bila posljednja prepreka, dok na suprotnoj strani domaćini nisu ozbiljnije ugrozili oba petrinjska vratara, Tolušića i Koricu, koji su podijelili minutažu pola-pola.

Novu provjeru Petrinjci će imati u srijedu, 02. kolovoza, kada će im protivnik biti kutinska Moslavina.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.