Mladostaši bolji od Dinama iz Odranskog Obreža Mladostaši bolji od Dinama iz Odranskog Obreža
PETRINJA – Nogometaši petrinjske Mladosti, u 13. kolu Četvrte nogometne lige – Središta Zagreb, ugostili su momčad Dinama iz Odranskog Obreža od kojeg su... Mladostaši bolji od Dinama iz Odranskog Obreža

PETRINJA – Nogometaši petrinjske Mladosti, u 13. kolu Četvrte nogometne lige – Središta Zagreb, ugostili su momčad Dinama iz Odranskog Obreža od kojeg su bili bolji 2:0.

Prvu pravu priliku na utakmici, u 16. minuti, stvorili su domaći i odmah je pretvorili u pogodak kada je Baniček napravio dar-mar na lijevoj strani gostujućeg kaznenog prostora i izigrao tri igrača, a onda odlično poslužio Matića na desetak metara koji je precizno naciljao donji lijevi kut vratara Turčića. Gosti su potom uzvratili u 21. minuti preko Janječića iz slobodnog udarca s 20-ak metara s desne strane koji je ciljao suprotni kut vratara Tolušića, ali lopta je preletjela sve igrače u domaćem 16-ercu i prohujala uz vratnicu izvan igrališta i to je bilo sve što se tiče prvog dijela.

U drugom poluvremenu zbilo se više uzbuđenja, a prvo je uslijedilo u 60. minuti kada je Lovrić povukao brzu kontru po lijevoj strani i idealno u sredini na 18 metara uposlio Jandrića koji se našao oči u oči s vratarom Turčićem, ali nakon udarca lopta je tik iznad vratnice završila izvan igrališta. Dobru priliku imali su i gosti u 62. minuti kada je ubačenu loptu pred domaća vrata, u dobroj poziciji na desetak metara, prihvatio Ganić i pucao iz prve, ali bio je neprecizan za nekoliko centimetara. Slična situacija zbila se i u 70. minuti, a i ovaj puta Ganić je bio u prilici, ali u kontaktu s vratarom Tolušićem lopta se odbila do Bezića koji ju je izbacio izvan igrališta. Novu prigodu Petrinjci su imali i iskoristili u 78. minuti kada se Jandrić ponovo našao sam ispred vratara Turčića, zaobišao ga prema desnoj strani i onda gađao suprotni kut gdje je ispred crte na loptu natrčao Pavković i skrenuo je u mrežu. Jandrić je još jednom bio u dobroj prigodi u 80. minuti nakon duplog pasa s Lovrićem na lijevoj strani, ali ovaj puta vratar Turčić mu je ušao u šut i nije bilo promjene rezultata. Do kraja su još viđene slične prigode na jednoj i drugoj strani, naime u 88. minuti za domaće je iz dobre pozicije unutar kaznenog prostora pucao Marjanović, a za goste u 90. minuti Čondrić, ali lopta je završila u naručju gostujućeg i domaćeg vratara, Turčića i Tolušića.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.