Mladostašima i treća pobjeda u sklopu proljetnih priprema Mladostašima i treća pobjeda u sklopu proljetnih priprema
SISAK – U nastavku priprema za proljetni nastavak prvenstva 1.ŽNL NS SMŽ nogometaši petrinjske Mladosti odigrali su prijateljsku utakmicu protiv prvenstvenog suparnika, momčadi Frankopana... Mladostašima i treća pobjeda u sklopu proljetnih priprema

SISAK – U nastavku priprema za proljetni nastavak prvenstva 1.ŽNL NS SMŽ nogometaši petrinjske Mladosti odigrali su prijateljsku utakmicu protiv prvenstvenog suparnika, momčadi Frankopana iz Galdova, od koje su bili bolji 2:0.

Petrinjci su u vodstvo došli u 12. minuti kada je Kajić s 20-ak metara ubacio upotrebljivu loptu u kazneni prostor prema Kukuriću koji je utrčao s lijeve strane i pospremio je precizno na suprotnoj u malu mrežicu. Nakon toga, u 30. minuti, Mladostaši su izveli brzu i preciznu akciju ispred kaznenog prostora u kojoj su sudjelovali Lovrić, Toljan i strijelac Baniček.

Slijedećih šezdesetak minuta nije bilo izrazitih prigoda niti s jedne, niti druge strane, bez obzira na uvjerljivu terensku inicijativu Petrinjaca, ali opravdanje mogu biti i „teške noge“ u ovoj fazi priprema, međutim cilj je ostvaren, odnosno treća pobjeda u nizu i rotacija cijelog igračkog kadra kako bi trener Dario Kovačević dobio uvid u mogućnosti svakog pojedinca.

Novu prijateljsku utakmicu Mladostaši će odigrati u nedjelju, 19. veljače, u Budaševu protiv BSK-a, još jednog prvenstvenog suparnika, a susret će početi u 15 sati.

 

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.