Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
obrtnicka-skola

Muškarac koji je prijetio bombom u Strukovnoj školi se predao policiji

SISAK – Mlađa muška osoba koja se zatvorila u Strukovnu školu u Sisku te prijetila bombom predala se policiji. Odvezen je na kriminalističku obradu. Navodno je riječ o Siniši Šipušu (30) iz Komareva koji je to učinio u trenutku duševnog rastrojstva, a prijateljima je poslao poruku da je “županija zauzeta”. Do škole ga je navodno dovela prijateljica kojoj je rekao da ide predati donaciju.
Ravnatelj strukovne škole Ivica Beloglavec kazao je da je iz zgrade evakuirano 200 učenika strukovne škole, ali i gimnazije koji tu privremeno pohađaju nastavu jer je njihova škola oštećena u potresu.

Pred školu je, uz sisačko-moslavačkog župana Ivu Žinića, došao i ministar branitelja Tomislav Medved, a prema neslužbenim informacijama muškarac koji je rekao da ima bombu sin je poginulog hrvatskog branitelja.

Mladića je oko 13:40 svladala interventna policija te je odvezen policijskim kombijem. Kako se doznaje mladić kod sebe nije imao nikakvo oružje.

Po okončanju napete situacije izjavu za medije dao je ministar branitelja Tomo Medved:

“Policija je radila svoj posao. Osoba se predala. Detalje će objaviti policija, koji su bili motivi ovoga i ostalo. Bilo je i bit će sličnih situacija, moramo poduzeti sve što je u našoj moći da ih bude što manje. Čestitam policiji na načinu na koji je riješila i ovu situaciju i onu u Zagrebu, to je dokaz njihove profesionalnosti”, rekao je Medved

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X