Muškarca se sumnjiči za krađu drva Muškarca se sumnjiči za krađu drva
VOLINJA – Zbog krađe drva provedeno je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim muškarcem. Njega se sumnjiči da je 3. studenoga u mjestu Volinja, na području... Muškarca se sumnjiči za krađu drva

VOLINJA – Zbog krađe drva provedeno je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim muškarcem. Njega se sumnjiči da je 3. studenoga u mjestu Volinja, na području Dvora, na stovarištu drva na kamion natovario 10 kubnih metara višemetrica drveta hrasta te ih bez valjane dokumentacije i odobrenja nadležne šumarije odvezao. Po izlasku iz šumskog odjela zatekao ga je revirnik šumarije, koji mu je drva oduzeo. Prema odštetnom zahtjevu šumarije šteta počinjena ovom krađom je 3.104 kuna te će protiv osumnjičenog Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku biti podnesena kaznena prijava.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.