Bjekic
Na autocesti zatečen višestruki počinitelj prometnih prekršaja Na autocesti zatečen višestruki počinitelj prometnih prekršaja
U srijedu, 11. siječnja oko 15.50 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac u kontroli prometa je zaustavljen teretni automobil novogradiških registracija, kojim je u smjeru... Na autocesti zatečen višestruki počinitelj prometnih prekršaja

U srijedu, 11. siječnja oko 15.50 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac u kontroli prometa je zaustavljen teretni automobil novogradiških registracija, kojim je u smjeru Slavonskog Broda upravljao 40-godišnji vozač. On kod sebe nije imao osobnu iskaznicu, niti bilo koji drugi dokument kojim bi se mogao utvrditi njegov identitet, te se policijskim službenicima lažno predstavio.

Identitet mu je provjerom naknadno utvrđen te je također utvrđeno da vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita, te da je do sada već više puta evidentiran kao počinitelj prometnih prekršaja. Uhićen je te će uz optužni prijedlog temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira tijekom dana biti doveden na prekršajni sud.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu, biti će mu izdan obvezni prekršajni nalog.

Komentari

Antonija Radošević Novinar / Voditelj

Trenutno kod nas na jednogodišnjem stručnom osposobljavanju. Novi glas u našem eteru. Nakon završenog studija komunikologije na Hrvatskim studijima u Zagrebu, Tonka, kako je svi rado zovemo, postaje dio našeg tima. Odlučna, odgovorna, spremna na izazove koje donosi ovaj posao, ali i s odličnim smislom za humor, svakako je jedno veliko osvježenje kako nama, tako i našim slušateljima i čitateljima.