Na glinskom području krađa drva iz šume i sa stovarišta šumarije Na glinskom području krađa drva iz šume i sa stovarišta šumarije
GLINA – U razdoblju od 20. lipnja do 23. srpnja nepoznati počinitelj je u šumi na području mjesta Novo Selo Glinsko posjekao i ukrao... Na glinskom području krađa drva iz šume i sa stovarišta šumarije

GLINA – U razdoblju od 20. lipnja do 23. srpnja nepoznati počinitelj je u šumi na području mjesta Novo Selo Glinsko posjekao i ukrao 20 hrastovih stabala, čime je 71-godišnja vlasnica šume oštećena za oko 50.000 kuna. Protiv počinitelja, za kojim se intenzivno traga, podnesena je kaznena prijava.

Policija je izvijestila i kako je zbog krađe drva provedeno kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom, 29-godišnjakom i 51-godišnjom ženom, koje se sumnjiči da su tijekom srpnja u mjestima Mali Gradac i Donji Klasnić, na području grada Gline, sa stovarišta šumarije ukrali oko 30 kubnih metara drva. Ovom krađom počinjena je šteta od oko 6000 kuna, a osumnjičeni su kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.