Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
trznicpetrinjakorona2020

Na Gradskoj tržnici nepoznati počinitelji uništili pleksiglas

PETRINJA – U proteklih nekoliko dana na Gradskoj tržnici Petrinja u nekoliko navrata došlo je do namjernog oštećenja imovine od strane nepoznatih počinitelja, priopćili su iz petrinjskog poduzeća Komunalac.

„Prvi puta u subotu navečer, a potom i u nedjelju u prijepodnevnim i večernjim satima, kao i u utorak u večernjim satima i u noći sa srijede na četvrtak. Tom prilikom oštećen je veći broj pleksiglasa koji su na Tržnici postavljeni radi zaštite korisnika Tržnice u skladu s mjerama Nacionalnog stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske i uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u borbi protiv epidemije koronavirusa, čime je prouzrokovana veća materijalna šteta“, ističu iz Komunalca.

Dodaju kako su sve slučajeve prijavili Policijskoj postaji Petrinja, kao što su policiji predali i snimke nadzornih kamera, a za počiniteljima se traga. Iz Komunalca također dodaju kako su pleksiglas skinuli i spremili zbog istrage, a umjesto pleksiglasa bit će postavljena zaštitna folija.

Foto:Arhiva

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X