Na MNT „Trofej Dinamo“ slijedi četvrtzavršnica seniora Na MNT „Trofej Dinamo“ slijedi četvrtzavršnica seniora
PETRINJA – Kompletirane su utakmice po skupinama seniorskog natjecanja, a nadmetanjem su krenuli i veterani na Humanitarnom malonogometnom turniru „Trofej Dinamo“. U veteranskoj konkurenciji,... Na MNT „Trofej Dinamo“ slijedi četvrtzavršnica seniora

PETRINJA – Kompletirane su utakmice po skupinama seniorskog natjecanja, a nadmetanjem su krenuli i veterani na Humanitarnom malonogometnom turniru „Trofej Dinamo“.

U veteranskoj konkurenciji, u prvoj utakmici Nikšić Automobili-Cvjećarnica Lampaš trebali su se sučeliti s HNŠK Moslavinom, međutim gosti iz Kutine imali su nepredviđenih problema i nisu mogli stići na zakazanu utakmicu, te je ista registrirana 3:0 (bb) za njihove protivnike koji su u drugom kolu, s 4:1, nadvisili veterane Vulkanizacije Mario.

U seniorskom dijelu, u Skupini C, Nikšić Automobili-Cvjećarnica Lampaš, sa 7:2, bili su bolji od kutinske Moslavine koja se oprostila od turnira i nakon 7:3 poraza od Džakulinih Hobosa, a u trećem ogledu, koji je odlučivao i o konačnom poretku u skupini, Džakulini hobosi su sa 6:4 bili bolji od momčadi Nikšić Automobili-Cvjećarnica Lampaš.

Skupina C

1. Džakulini Hobosi 6
2. Nikšić Automobili-Cvjećarnica Lampaš 3
3. HNŠKMoslavina 0

Srijeda, 05. lipnja, bio je slobodan dan, a turnir će biti nastavljen u četvrtak, 06. lipnja, utakmicama četvrtzavršnice seniora uz nastavak skupne faze veterana.

U četvrtzavršnici seniora igrat će:

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.