Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Na parkiralištu trgovačkog centra došlo do požara na vozilu

PETRINJA – Na parkiralištu trgovačkog centra u Sisačkoj ulici u Petrinji u petak 19. lipnja oko 11 sati, došlo je do požara osobnog vozila sisačkih registracija u vlasništvu 52-godišnje vlasnice. Do požara je došlo uslijed propuštanja sustava dovoda goriva i kapanja po vrućim dijelovima ispušnog sustava vozila. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Petrinja, a vlasnica materijalnu štetu procjenjuje na oko 10 tisuća kuna.

Nepoznati počinitelj je iz dvorišta vikendice 44-godišnjakinje u Pešćenici, u razdoblju od 6. do 20. lipnja, ukrao hrastov stol, dvije drvene klupe i traktorsku špricu. Policija je zaprimila kaznenu prijavu, a vlasnica štetu procjenjuje na oko 10 tisuća kuna. Štetu od tri tisuće kuna prouzročio je nepoznati počinitelj koji je u šumskom predjelu na području Jasenovca od 13. do 20. lipnja ukrao čamac 43-godišnjeg vlasnika.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X