Na petrinjskom području angažirano 30 pripadnika Oružanih snaga Na petrinjskom području angažirano 30 pripadnika Oružanih snaga
PETRINJA – Temeljem zahtjeva Državne uprave za zaštitu i spašavanje potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević donio je danas Odluku o upućivanju do... Na petrinjskom području angažirano 30 pripadnika Oružanih snaga

PETRINJA – Temeljem zahtjeva Državne uprave za zaštitu i spašavanje potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević donio je danas Odluku o upućivanju do 100 pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske za pomoć na području ugroženom poplavama na području Sisačko-moslavačke županije.

Tako je na područje Letovanića upućeno 50 pripadnika Oružanih snaga, Petrinje 30, a u Hrvatsku Kostajnicu 20 pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske, gdje će biti angažirani na obrani od poplave.

Podsjetimo, ministar Krstičević je u ponedjeljak, 12. ožujka 2018. godine donio Odluku o upućivanju do 100 vojnika za pomoć na području ugroženom poplavama na području Karlovačke županije. Trenutno je na području oko Mostanja u Karlovcu angažirano 15 pripadnika Oružanih snaga na punjenju vreća i izgradnji zečjih nasipa.

Komentari

Slađana Marković Novinar

Osvježenje Petrinjskog radija od srpnja 2016.godine. Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.