Na pješačkom prijelazu autom udario u 77-godišnju pješakinju Na pješačkom prijelazu autom udario u 77-godišnju pješakinju
DONJI KUKURUZARI – Jutros, 10. prosinca oko 6.35 sati, u Ulici Ilije Katičića u Donjim Kukuruzarima, u prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede opasne za... Na pješačkom prijelazu autom udario u 77-godišnju pješakinju

DONJI KUKURUZARI – Jutros, 10. prosinca oko 6.35 sati, u Ulici Ilije Katičića u Donjim Kukuruzarima, u prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede opasne za život zadobila je 77-godišnja pješakinja.

Naime, 47-godišnji vozač osobnog automobila sisačkih registracija je najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine prednjom stranom svog vozila udario u 77-godišnju ženu koja je preko pješačkog prijelaza prelazila kolnik. Od siline udara pješakinja je podignuta na poklopac vozila te odbačena u kanal. Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena je u sisačku Opću bolnicu gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede opasne za život.

Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 47-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.