Na području Kutine i Sunje izgorjeli gospodarski objekti Na području Kutine i Sunje izgorjeli gospodarski objekti
KUTINA /SUNJA – U četvrtak, 10. svibnja u večernjim satima u mjestu Zbjegovača, na kutinskom području, u sušari 22-godišnjeg vlasnika je izbio požar, u... Na području Kutine i Sunje izgorjeli gospodarski objekti

KUTINA /SUNJA – U četvrtak, 10. svibnja u večernjim satima u mjestu Zbjegovača, na kutinskom području, u sušari 22-godišnjeg vlasnika je izbio požar, u kojemu je djelomično izgorjelo oko 150 kilograma kamilice te su opožareni zidovi i strop sušare. Vatra je izbila zbog žara, koji je ispao iz ložišta kotla te ga je ventilator otpuhao do suhe kamilice, koja se zapalila. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Kutina, a vlasnik štetu procjenjuje na oko 15.000 kuna.

Još jedan požar evidentiran je u nedjelju, 13. svibnja u mjestu Greda Sunjska, gdje se oko 23.30 sati zapalila drvena štala 55-godišnjeg vlasnika, koja je u potpunosti izgorjela. Vatru su ugasili vatrogasci DVD-a Sunja, a do dolaska policije i vatrogasaca vlasnik je sam oslobodio životinje te je tom prilikom zadobio opekline. Na mjestu događaja će tijekom dana biti obavljen očevid, kojim će se utvrditi uzrok požara, izvijestila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

 

Komentari

Slađana Marković Novinar

Osvježenje Petrinjskog radija od srpnja 2016.godine. Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.