Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
bolnicasisakuniverzalna

Na području naše županije pet pozitivnih na COVID-19

U Sisačko-moslavačkoj županiji na današnji dan nema novooboljelih pacijenata od zarazne bolesti COVID-19. Od ukupno devet dijagnosticiranih osoba koje su oboljele od ove zarazne bolesti, petero su stanovnici Sisačko-moslavačke županije. Ostali pacijenti borave na području Grada Zagreba odnosno Zagrebačke županije ili drugih područja te se ne nalaze na području županije. Kod svih pacijenata poznat je izvor zaraze i evidentirani su svi kontakti te stavljeni pod zdravstveni nadzor tipa samoizolacije u kući.

Stožer civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije moli sve žitelje županije neka se i dalje pridržavaju preporuka i uputa Nacionalnog stožera. Uspjeh borbe protiv ove bolesti ovisi o svijesti i disciplini svih nas.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X