Na području Popovače pet teških krađa Na području Popovače pet teških krađa
POPOVAČA – Policiji je prijavljeno pet teških krađa provaljivanjem, počinjenih od strane nepoznatog počinitelja u Popovači. Naime, s petka na subotu, 18./19. svibnja u... Na području Popovače pet teških krađa

POPOVAČA – Policiji je prijavljeno pet teških krađa provaljivanjem, počinjenih od strane nepoznatog počinitelja u Popovači. Naime, s petka na subotu, 18./19. svibnja u Jelengradskoj ulici je provaljeno u trgovinu mješovite robe, iz koje su ukradene cigarete.

U naselju Krmelovec je u razdoblju od 12. do 19. svibnja provaljeno u četiri vikendice, iz kojih su ukradene aluminijske ljestve, dijelovi rakijskog lonca, dvije plinske boce, produžni kabel, bačva te vino i prehrambeni proizvodi. Ukupna materijalna šteta se procjenjuje na oko 7000 kuna, od oštećenih su zaprimljene kaznene prijave, a za provalnikom se traga.

Traga se i za nepoznatim počiniteljem koji je od listopada prošle do 18. svibnja ove godine u Brežanama Lekeničkim provalio u vikendicu 52-godišnjeg vlasnika i ukrao motornu kosilicu, kopačicu i razni alat, počinivši štetu od oko 5000 kuna.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.