Na prodaju ide i poslovni prostor u Nemčićevoj 13 Na prodaju ide i poslovni prostor u Nemčićevoj 13
PETRINJA – Nakon što su na prošloj sjednici Gradskog vijeća vijećnici usvojili odluku o prodaji tri poslovna prostora u centru grada, sada je na... Na prodaju ide i poslovni prostor u Nemčićevoj 13

PETRINJA – Nakon što su na prošloj sjednici Gradskog vijeća vijećnici usvojili odluku o prodaji tri poslovna prostora u centru grada, sada je na prodaju stavljen još jedan, i to poslovni prostor u Nemčićevoj 13, što su vijećnici i prihvatili.

HDZ-ov Željko Tonković je predložio amandman s prijedlogom odluke da se izuzme od prodaje poslovni prostor Stolarije jer nije pogodno vrijeme za prodaju nekretnina, na što je gradonačelnik Darinko Dumbović odgovorio kako ne može prihvatiti takav amandman.

„Objekt je u strogom centru grada, taj objekt ne bi trebao biti reciklažno dvorište, nikakav sabirni centar, koji ne bi trebao biti neka upravna zgrada komunalnog poduzeća. I ova sada upravna zgrada ne bi trebala biti ovdje, već na Tržnici“, kazao je Dumbović. Dodaje kako Stolarija već treći put ide na prodaju, a cijena poslovnog prostora pada.

Mira Harcet je istaknula kako Komunalac privremeno koristi prostore Stolarije jer trenutno imaju problem s garažiranjem i smještajem vozila, strojeva i opreme. Stoga, što se tiče Komunalca, ostaju pri tome da se Stolarija da na prodaju.

Vlado Lovreković je istaknuo kako Komunalac posluje na pet lokaliteta i niti jedan nije pogodan za poslovanje. „Ja inače mislim da je najbolje rješenje za Komunalac komad ledine i krenuti ispočetka. To neće biti jeftino, ali smo planirali s prodajom ovih prostora koje imamo, a ne trebaju nam i naravno planiramo se javiti i aplicirati na neke projekte da bi nam to netko pomogao sagraditi“, kazao je Lovreković te dodaje kako u poslovnim zonama planiraju pet tisuća kvadrata natkrivenog prostora.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.