Na Sajmištu se postavlja još jedan repetitor, dio stanovnika negoduje Na Sajmištu se postavlja još jedan repetitor, dio stanovnika negoduje
PETRINJA – Dio stanovnika Sajmišta danas je iznenađen nakon što su uočili radove na postavljanju repetitora na zgradu kraj koje se nalazi kotlovnica, Sajmište... Na Sajmištu se postavlja još jedan repetitor, dio stanovnika negoduje

PETRINJA – Dio stanovnika Sajmišta danas je iznenađen nakon što su uočili radove na postavljanju repetitora na zgradu kraj koje se nalazi kotlovnica, Sajmište 17.

 Stanovnik Sajmišta i gradski vijećnik Željko Tonković je tom prigodom zajedno sa stanovicima naselja Branimirom Gjigašom i Anitom Jelisavac izrazio negodovanje zbog te činjenice:

 „Kao žitelj Sajmišta sam ogorčen, prije svega sam ogorčen na svoje susjede koji bestijalno, bez imalo upozorenja, bez suradnje, bez dogovora, ovdje se postavlja još jedan repetitor. Naravno da s tim ne možemo biti zadovoljni. Znate da smo na Gradskom vijeću pokrenuli izmjenu Generalnog urbanističkog plana da se to područje uredi i da se repetitor postavi na primjereno mjesto, a ne ovdje u jedno od najgušćih naselja, gdje je vrtić, gdje je najviše djece. Ovdje je na deset metara i dječje igralište.

 Znamo da će Sajmište biti detaljno uređeno, ali zbog ovoga Sajmište će biti jedna negativna destinacija, neće biti okupljalište djece i mladih, nego jedno otužno mjesto. O ovome sam obavijestio gradonačelnika, službeno je spriječen doći ovdje. Smatram da će se u najmanju ruku očitovati o ovome, i da će promptno poduzeti sve akcije, izmijeniti Generalni urbanistički plan kako bi došlo do kvalitetnog rješenja i boljeg života u ovom našem naselju.“, rekao je Tonković.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.