Share on facebook
Share on twitter
bolnicasisak2020

Nakon 23 dana nemamo novooboljelih od COVID-a 19

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije u našoj županiji na današnji dan nemamo novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. „Molimo sve žitelje županije neka se pridržavaju mjera i preporuka Nacionalnog stožera jer na taj način ostajemo odgovorni prema sebi i drugima“, poručuju iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Nakon 23 dana u našoj županiji ponovno nema novooboljelih osoba od COVID-a 19. Naime, posljednji put kada nismo imali novooboljelih od koronavirusa bio je 19.kolovoza, a od tada na području naše županije epidemiolozi su potvrdili zarazu kod 111 pacijenata. Najveći broj zaraženih potvrđen je bio 29.kolovoza, ukupno 13 slučajeva.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X