Share on facebook
Share on twitter
sis-pet

Nakon tri kola Siscia upisala prve bodove, Petrinjčica ostala na nuli

SISAK – Nogometaši Petrinjčice, u 3. kolu Druge hrvatske malonogometne lige – zapad, gostovali su u Sisku kod momčadi Siscie od koje su poraženi 9:2.

Već u 3. minuti domaći su povukli brzu kontru koju je Hamzagić okrunio pogotkom, a u 10. minuti Žarković je naciljao vratnicu, dok je minutu kasnije Malbašić uspješno okončao domaću akciju za povećanje vodstva na 2:0. Nakon toga, s domaće strane, u 14. i 16. minuti, uslijedile su dvije akcije iz kojih je bilo teže promašiti nego pogoditi kada su Hamzagić i Bobinac došli u situacije u kojima su bili sami „oči u oči“ s gostujućim vratarom Pezićem koji je u oba slučaja neutralizirao njihove udarce i sačuvao svoju mrežu. U samom finišu prvog dijela, u 19. minuti, Hamzagić je bio uspješniji kada je dobro pucao s devet metara, a lopta je na svom putu dodirnula nekoga iz gostujuće obrane i prevarila vratara Pezića za 3:0. U istoj minuti i Petrinjci su mogli poentirati kada je Matković, nakon udarca s deset metara zbog domaćih akumuliranih prekršaja dobro uzdrmao samo vratnicu, ali prije odmora, u posljednjoj minuti, ipak su uspjeli smanjiti rezultat iz akcije u tri poteza u kojoj Matković i Gorup u prigodu izbacili strijelca Lovrekovića.

Drugi dio Siščani su otvorili kao i prvi, odnosno već u prvoj minuti nastavka Marović je odlično pucao prema gostujućim vratima gdje je loptu dočekao Hamzagić i skrenuo je u mrežu, a onda se u 23. minuti i domaći vratar Oraščanin upisao u strijelce čemu je najprije prethodio kazneni udarac sa šest metara kada mu je vratar Pezić obranio udarac, ali iz odbijanca domaći čuvar mreže je bio precizniji i bilo 5:1. U 31. minuti Matković je još jednom iz okreta s desetak metara naciljao vratnicu, a onda su Petrinjci sve karte bacili u napad zaigravši igračem-vratarom što je rezultiralo smanjenjem rezultata na 5:2 pogotkom Papića. Međutim, takva igra uvijek je riskantna što se pokazalo i ovoga puta, jer svaka greška može biti kažnjena pa su tako uslijedila četiri domaća pogotka preko Hamzagića, Žarkovića, Mrkobrade i Malbašića za konačnih 9:2.

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X