Napad na zaštitara u kutinskom trgovačkom centru Napad na zaštitara u kutinskom trgovačkom centru
KUTINA – U srijedu, 7. studenoga oko 17.20 sati, u kutinskom trgovačkom centru u Sisačkoj ulici počinjena je razbojnička krađa. Za sada nepoznati muškarac,... Napad na zaštitara u kutinskom trgovačkom centru

KUTINA – U srijedu, 7. studenoga oko 17.20 sati, u kutinskom trgovačkom centru u Sisačkoj ulici počinjena je razbojnička krađa. Za sada nepoznati muškarac, u prodajnom je prostoru ukrao razne artikle te ih ne plativši pokušao iznijeti iz trgovine, u čemu ga je spriječio 38-godišnji zaštitar. Tom je prilikom počinitelj odgurnuo zaštitara, kojega je fizički napao još jedan muškarac, s ciljem da prvome pomogne u bijegu. U ovom događaju zaštitar je lakše ozlijeđen, a policija poduzima intenzivne mjere traganja za počiniteljima.

Komentari

Slađana Marković Novinar

Osvježenje Petrinjskog radija od srpnja 2016.godine. Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.