Nastavak radova: saznajte raspored za ovaj tjedan Nastavak radova: saznajte raspored za ovaj tjedan
PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ od 17. do 22. srpnja 2017. izvodit će se sljedeći radovi: Grad... Nastavak radova: saznajte raspored za ovaj tjedan

PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ od 17. do 22. srpnja 2017. izvodit će se sljedeći radovi:

  1. Grad Petrinja
  • Na kanalizacijskoj mreži Slatina traju radovi u ulici Vidikovac te Novog naselja i u Unskoj ulici.
  • Nastavlja se i dogradnja kanalizacijske mreže u ulici Ive Valenta i odvojcima.
  • Preostali radovi vezani uz kanalizacijsku mrežu na području grada i dalje traju u ulici Zeleni brijeg, ulici Mile Vod te ulici Petra Zrinskog.
  • Vezano uz vodoopskrbu, za područje centar/istok radovi na vodovodu izvodit će se u ulici Vladka Mačeka, T. Smičiklase, V. Klaića, I. K. Sakcinskog, I. Mažuranića te M. Smaka. Za područje zapad radovi će se izvoditi u Vinogradskoj ulici.
  1. Mošćenica
  • Radovi na kanalizaciji izvode se u sljedećim ulicama: Ante Starčevića, Ulici hrvatskih branitelja, braće Radić, kralja Petra Krešimira, ulici Ljudevita Gaja, Vere Grozaj te ulici M. Grgića.
  1. Nova Drenčina
  • Radovi se i dalje izvode na kolektoru Nova Drenčina.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.