Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
bolnicasisakuniverzalna

Nastavljamo visokim brojkama, 170 novozaraženih COVID-om 19

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji na današnji dan imamo 170 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o 101 osobi s područja Siska, 22 osobe s područja Kutine, 17 osoba s područja Petrinje, 10 osoba s područja Hrvatske Kostajnice, šest osoba s područja Lekenika, po četiri osobe s područja Sunje i Dvora, dvije osobe s područja Popovače, te po jednoj osobi s područja Gline, Jasenovca, Novske i Velike Ludine.

„Molimo sve žitelje neka se pridržavaju mjera i preporuka Nacionalnog i Županijskog stožera jer na taj način ostaju odgovorni prema sebi i zdravlju drugih“, poručuju i danas iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X