Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
asfaltgajeva2020

Nastavljeno asfaltiranje i u Ulici Ljudevita Gaja

PETRINJA – Nakon obavljenih radova u sklopu projekta Aglomeracija, nastavljeno je asfaltiranje petrinjskih ulica, a na red je došla i Ulica Ljudevita Gaja, rekao je Miodrag Čavić, direktor petrinjskog poduzeća Privreda.

„Ovdje asfaltiramo oko 200 metara ovog dijela gdje je bila rekonstrukcija, širine 7,2 metra, to je 1500 kvadrata. Ići će dva sloja asfalta tako da je to super kvalitetno i dobro. Za naše Topare dobra vijest. Bolje malo osjetiti sada ovog asfalta nego prašine kao do sada“, rekao je Čavić te najavljuje kako će uskoro započeti i asfaltiranja na Slatini.

Radove je obišao i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović. „Ono što treba reći za Gajevu da je bila izuzetno zahtjevna i što je teško ljudima objasniti da smo ovdje imali dva rova, da smo imali kanalizaciju koja je bila sama za sebe, da smo imali izmjenu vodovodne mreže. Što znači, vodovod i kanalizacija jedno je 72 kilometra, drugo je 50 i nešto kilometara. Nekada su ljudi govorili gledajte oni dva puta kopaju, to nije kopanje dva puta, nego se najprije mora jedan rov završiti, imati zbirnost, i onda drugo kopanje. To je proces“, pojasnio je Dumbović te podsjeća kako s radovima nastavljaju dalje.

„Ja ću nastojati da zajednički sa dečkima iz Privrede i svima koji vode ovaj projekat, pripremimo što više pozicija za asfaltiranje. Imamo 60 tisuća kvadrata. Moja gruba procjena je da to moramo napraviti do 1.listopada cijeli grad. Da će biti poteškoća, bit će, idemo korak po korak, samo tražimo strpljivost“, rekao je Dumbović te na kraju poručio kako će dati sve od sebe da Petrinja dobije izgled kakav i zaslužuje.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X