Nastavljeno asfaltiranje nekoliko ulica u centru grada Nastavljeno asfaltiranje nekoliko ulica u centru grada
  PETRINJA – Nakon obavljenih radova na projektu Aglomeracija i asfaltiranju ceste koja vodi do petrinjskog Gradskog kupališta, nastavljeno... Nastavljeno asfaltiranje nekoliko ulica u centru grada

[g-carousel gid=”58654″ img_max_w=”150″ height=”100″ h_type=”%”]

 

PETRINJA – Nakon obavljenih radova na projektu Aglomeracija i asfaltiranju ceste koja vodi do petrinjskog Gradskog kupališta, nastavljeno je asfaltiranje nekoliko ulica u centru, odnosno Kundekove, Štosove i Držićeve.

Mario Knežević koji i živi u Ulici Marina Držića poručuje-konačno. „Napokon je došao asfalt da se konačno riješimo te prašine. Sada sve ide kako treba i nadamo se da će ovako asfaltiranje biti nastavljeno tamo gdje treba biti. Hvala izvođačima radova“, rekao je Knežević.

Radove na asfaltiranju navedenih ulica obišao je i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović. „Rekli smo da ćemo sada stisnuti radove maksimalno jer imamo lijepo vrijeme, otvorenu asfaltnu bazu, stigla nam je ekipa iz Slovenije i samo ih sada treba pratiti, da vidimo što rade, da se drže zakazanih dogovora, termina, rokova i na kraju širina ulica. Bitno je da se poštuju širine asfaltiranja“, rekao je Dumbović te dodaje kako je puno ulica do sada imalo širinu od tri metra, no on je ističe, dao nalog da prilikom novog asfaltiranja te ulice budu proširene na 3,5 metra.

„Moramo ovo završiti. Ljudi su ovdje sigurno već na kraju strpljenja i strpljenju dolazi kraj, jednima po jednima asfaltiramo ulice, onako kako to može omogućiti struka i tehnički uvjeti. Ne možemo ići u asfaltiranje prije nego što se sve ispita teren. Ispitivanje terena i sve što se radilo je važno. Zato molim građane za strpljivo, a oni koji nisu strpljivi ti imaju Facebook pa neka upotrijebe svoj žargon koji je poznat karakteru njih samih koji pišu razne komentare“, zaključio je Dumbović prilikom obilaska radova u Držićevoj ulici u Petrinji.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.