Nataša Crnolatac pobjednica Prvenstva Grada Zagreba u kategoriji do 16 godina Nataša Crnolatac pobjednica Prvenstva Grada Zagreba u kategoriji do 16 godina
ZAGREB/VARAŽDIN – Zagrebački teniski savez bio je organizator Prvenstva Grada Zagreba u tenisu za kategoriju do 16 godina. Turnir je održan na terenima Nacionalnog... Nataša Crnolatac pobjednica Prvenstva Grada Zagreba u kategoriji do 16 godina

ZAGREB/VARAŽDIN – Zagrebački teniski savez bio je organizator Prvenstva Grada Zagreba u tenisu za kategoriju do 16 godina.

Turnir je održan na terenima Nacionalnog teniskog centra i to u dvorani (tvrda podloga) i na vanjskim zemljanim terenima, zbog kiše. U nešto slabijoj konkurenciji nastupila je i Nataša Crnolatac,14-ogodišnja Petrinjka, koja nastupa za TK „ZAGI“ – Zagreb i opravdala je status prve nositeljice, a unatoč kiksu i porazu (Marić) u skupnoj fazi osvojila je prvo mjesto i tako u završnici uzvratila za poraz iz skupine.

Prije toga Nataša je nastupila i na Forma kupu, do 16 godina, u Varaždinu u organizaciji TK „Varteks“ koji je odigran na zemljanim terenima, a u obje konkurencije (singl i parovi) ostvarila je po jednu pobjedu i poraz.

Rezultati su:

FORMA KUP

singl

1/8 Crnolatac – Matić (TK „Movens“ – Zagreb) 2:0 (6:3,6:1)

1/4 Crnolatac – Hraščanec (TK „Varteks“ – Varaždin) 0:2 (1:6,0:6)

parovi

1/4 Crnolatac,Pintar (TK „Ponikve“ – Zagreb) – Cindrić,Hiršzon (TK „Varteks“ – Varaždin) 2:0 (6:3,7:5)

1/2 Crnolatac,Pintar – Svetec,Hraščanec (TK „Varteks“ – Varaždin) 0:2 (1:6,2:6)

PRVENSTVO ZAGREBA

skupina

Crnolatac – Maričić (HTK „Zagreb“) 2:0 (6:0,6:1)

Crnolatac – Marić (TK „Iteam“ – Zagreb) 0:2 (4:6,4:6)

1/2 Crnolatac – Vranić (HTK „Zagreb“) 2:0 (6:1,6:3)

završnica Crnolatac – Marić (TK „Iteam“ – Zagreb) 2:0 (7:6,7:5)

 

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.