Nataša Crnolatac „podijelila“ treće mjesto na OP Vrbovca Nataša Crnolatac „podijelila“ treće mjesto na OP Vrbovca
VRBOVEC/PETRINJA – Teniski klub Vrbovec bio je organizator Otvorenog prvenstva Vrbovca za juniorke i juniore do 18 godina. Turnir je odigran na šest zemljanih... Nataša Crnolatac „podijelila“ treće mjesto na OP Vrbovca

VRBOVEC/PETRINJA – Teniski klub Vrbovec bio je organizator Otvorenog prvenstva Vrbovca za juniorke i juniore do 18 godina.

Turnir je odigran na šest zemljanih terena TK Vrbovec, a na turniru je nastupila i 16-godišnja Petrinjka Nataša Crnolatac, članica Teniskog kluba Zagi iz Zagreba.

Nakon ljetne pauze i oporavka od ozljede, te kratkih priprema Nataša je ostvarila dvije pobjede i poraz od kasnije pobjednice turnira i na kraju je podijelila 3-4 mjesto.

Rezultati su:

1/8: Crnolatac – Pankretić (TK Vrbovec) 2:0 (6:1,6:2)

1/4: Crnolatac – Klemar (TK Zlatar) 2:0 (6:4,6:3)

1/2: Crnolatac – Maričić (HTK Zagreb) 0:2 (0:6,2:6)

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.