Natječaj „Prekriži korupciju“ Natječaj „Prekriži korupciju“
SISAK – Antikorupcijsko povjerenstvo Sisačko-moslavačke županije raspisalo je Natječaj „Prekriži korupciju“ koji se provodi s ciljem podizanja svijesti o važnosti uloge građana i osobne... Natječaj „Prekriži korupciju“

SISAK – Antikorupcijsko povjerenstvo Sisačko-moslavačke županije raspisalo je Natječaj „Prekriži korupciju“ koji se provodi s ciljem podizanja svijesti o važnosti uloge građana i osobne odgovornosti u stvaranju društva s nultom stopom tolerancije na korupciju.

Natječaj je otvoren za sudjelovanje svim učenicima osnovnih i srednjih škola na području Sisačko-moslavačke županije u školskoj godini 2018./2019. Natječaj je otvoren do 15. studenog 2018.

Sva potrebna dokumentacija (Prijavnica, Izjava, Pravila natječaja) mogu se preuzeti na internetskoj stranici Sisačko-moslavačke županije (www. smz. hr/site/ antikorupcija).

Komentari

Slađana Marković Novinar

Osvježenje Petrinjskog radija od srpnja 2016.godine. Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.