Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Nezakonito se spojio na javnu vodovodnu mrežu

BOBOVAC – Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 55-godišnjakom je utvrđeno da je od mjeseca travnja 2014. do mjeseca travnja ove godine, svoju obiteljsku kuću u mjestu Bobovac, općina Sunja, nezakonito spojio na javnu vodovodnu mrežu, čime je prouzročio materijalnu štetu od 41.160 kuna. Zbog krađe protiv osumnjičenog će nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu biti podneseno izvješće.

Policiji je prijavljena teška krađa provaljivanjem, počinjena u utorak 3. prosinca u poslijepodnevnim satima, od strane nepoznatog počinitelja koji je u mjestu Bukovica, općina Jasenovac iz kuće 69-godišnjeg vlasnika ukrao novac. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava, a policija poduzima daljnje mjere traganja za počiniteljem.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X