Nogometaši Češkog Sela prvaci 3. ŽNL NS SMŽ Nogometaši Češkog Sela prvaci 3. ŽNL NS SMŽ
PETRINJA – Nogometaši Češkog Sela, u posljednjem 18. kolu 3. županijske nogometne lige Nogometnog saveza sisačko-moslavačke županije, ugostili su momčad... Nogometaši Češkog Sela prvaci 3. ŽNL NS SMŽ

[g-carousel gid=”37892″ height=”100″ per_time=”4″]

PETRINJA – Nogometaši Češkog Sela, u posljednjem 18. kolu 3. županijske nogometne lige Nogometnog saveza sisačko-moslavačke županije, ugostili su momčad Sloge iz Hrastovice od koje su bili bolji 2:1.

Ova pobjeda bila je i potvrda njihovog osvajanja prvog mjesta i plasman u viši stupanj natjecanja – 2. ŽNL NS SMŽ, a na kraju pokal za naslov prvaka uručio im je povjerenik ovog natjecanja Mirko Holsinger.

Što se same utakmice tiče, prema prigodama, bolje su je otvorili Hrastovčani, odnosno u 15. minuti Knežić je povukao brzu kontru do kaznenog prostora i onda povratnom loptom na 20-ak metara pronašao Marića koji je opalio iz prve, ali lopta je prohujala uz desnu vratnicu domaćeg vratara Klimente. Nakon toga, u 19. minuti, Marić je sa sredine igrališta, s lijeve strane, dugom loptom na suprotnoj  pronašao Lovrića koji je pokušao iz prve prebaciti istrčalog vratara Klimentu, međutim lopta je prošla pokraj praznih vrata. Domaći su uzvratili u 33. minuti kada je Kukulić, s desne strane, s 20-ak metara ubacio upotrebljivu loptu pred gostujuća vrata na koju je natrčao Todorović, ali i njemu su centimetri nedostajali do konačne realizacije. Dvije minute kasnije Cvetković je pokušao za goste kada je s 20-ak metara, slijeve strane, ciljao gornji desni kut vratara Klimente koji je na kraju loptu ukrotio. U finišu prvog dijela uzbuđenja su se preselila pred gostujuća vrata pa je tako u 40. minuti, nakon gužve i odbijanaca lopta na desetak metara došla do Todorovića koji je odmah „iz koljena“ gađao donji lijevi kut vratara Kolarića, ali gostujući čuvar mreže izbacio je loptu izvan igrališta, a istu reakciju imao je i u 42. minuti nakon udarca Miočevića s 2-3 metra. Međutim, ipak je savladan u 43. minuti kada je Tokić izveo slobodni udarac s desne strane, s 25 metara, a prizemna lopta je kroz šumu nogu završila u suprotnom kutu.

Na početku drugog dijela, u 50. minuti, poentirali su i Hrastovčani kada je Marić iz slobodnog udarca, s desne strane, ubacio loptu pred domaća vrata na koju je pravovremeno natrčao Krstinić i skrenuo je u mrežu. Nakon toga nije bilo previše uzbuđenja sve do 73. minute kada je Robert Blažević, s lijeve strane, ubacio loptu u sredinu gostujućeg kaznenog prostora gdje se neometan našao Kukulić i matirao vratara Kolarića. U 76. minuti domaći su mogli i „podebljati“ vodstvo u situaciji kada se, nakon Rajićevog slobodnog udarca sa sredine terena, ispred gostujućih vrata odvijala prava fliper igra, od igrača do igrača, ali na kraju je ishod bio samo udarac iz kuta.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.