Share on facebook
Share on twitter
pet-bje

Nogometaši Petrinjčice i nakon 5. kola još uvijek bez boda

PETRINJA – Nogometaši Petrinjčice, u 5. kolu Druge hrvatske malonogometne lige – Zapad, ugostili su momčad Bjelovara od koje su poraženi 5:3.

Petrinjci su pružili dobar otpor Bjelovarcima i na kraju mogu žaliti što nisu ostvarili više od poraza. Naime, četiri puta im se ispriječila vratnica (Matković 2, Lovreković, Rimac), a u tri navrata nisu uspjeli niti iz kaznenih udaraca, odnosno kod prvog s deset metara Gorup je bio neprecizan, zatim je gostujući vratar obranio udarac Rimca sa šest metara, kao i Matkoviću u još jednom pokušaju s deset metara.

Što se pogodaka tiče gosti su poveli u 8. minuti preko Pavličevića kada je „iz mrtvog kuta“, s lijeve strane, uspio pronaći pu lopti u mrežu, a odmah minutu kasnije Cvitković se najbolje snašao u gužvi pred domaćim vratima za 0:2. Već u slijedećoj, 10. minuti, Petrinjci su uspjeli smanjiti rezultat kada je Matković izveo slobodni udarac, a pred gostujućim vratima, nakon odbijene lopte, Ivišić ju je pospremio u mrežu. Do kraja prvog dijela, u 17. minuti, gosti su iz brze kontre, što im je i bilo najjače oružje, došli do povećanja prednosti preko Đipala.

U drugom dijelu, u 30. minuti, gosti su ponovo poentirali preko Cvitkovića kada mu je Starčević servirao loptu pred domaćim vratima nakon trka preko cijelog igrališta. Nakon toga, u 32. minuti, Baron je odradio sve u solo dionici za drugi domaći pogodak, ali je u 36. minuti ponovo sijevnula gostujuća kontra koju je okončao Đipalo, dok je konačni rezultat postavio Rimac u 38. minuti nakon kombinatorne domaće akcije u i oko „šesterca“ do povratne lopte Rimcu na deset metara.

 

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X