Nogometaši petrinjske Mladosti pobjednici turnira u Glini Nogometaši petrinjske Mladosti pobjednici turnira u Glini
GLINA – U sklopu proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, u Glini je održan i nogometni turnir povodom proslave 105.... Nogometaši petrinjske Mladosti pobjednici turnira u Glini

GLINA – U sklopu proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, u Glini je održan i nogometni turnir povodom proslave 105. obljetnice Nogometnog kluba „Banovac“.

Nastupile su četiri momčadi, utakmice su igrane dva puta po 30 minuta, a rezultati su:

SEGESTA (Sisak) – MLADOST (Petrinja) 1:3 (Jandrić, Korečić, Krmpotić)

BANOVAC (Glina) – POLET (Buševec) 1:0

za 3. mjesto: SEGESTA – POLET 1:0

za 1. mjesto: MLADOST – BANOVAC 3:0 (Špišić, Matić, Gršić)

Nakon prvog poluvremena, kada su mreže mirovale, drugi dio bio je uspješniji za Petrinjce. U 3. minuti nastavka poentirao je Špišić, koji je i ušao u igru u drugoj dionici, kada se probio po lijevoj strani i odlično naciljao prvi kut domaćeg vratara Majceka, a pet minuta kasnije bio je i asistent Matiću koji je slično poentirao, ali na suprotnoj strani. Konačni rezultat postavio je Gršić u 58. minuti nakon dobro okončane akcije po desnoj strani kada je u završnoj realizaciji obišao i domaćeg čuvara mreže.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.