Nove medalje iz Samobora Nove medalje iz Samobora
PETRINJA – Sportski plesači, članovi Sportskog plesnog kluba „Petrinia“, proteklog vikenda ponovno su zabljesnuli na bodovnom turniru održanom u Samoboru. Sudjelovalo je pet sportskih... Nove medalje iz Samobora

PETRINJA – Sportski plesači, članovi Sportskog plesnog kluba „Petrinia“, proteklog vikenda ponovno su zabljesnuli na bodovnom turniru održanom u Samoboru. Sudjelovalo je pet sportskih plesnih parova i svi su se vratili s medaljama.

Najmlađi petrinjski plesači sportski plesni par (SPP) Matija Baljak – Klara Autischer, u starosnoj kategoriji „osnovci“ vratili su se s brončanom medaljom u standardnim plesovima, dok su u latinsko-američkim bili četvrti. Nešto stariji, u kategoriji „mlađa mladež“ SPP David Ljevar – Aurora Ježovita ponijeli su zlatnu medalju u standardnim i brončanu u latinsko-američkim plesovima.

Svoje predstavnike Petrinjci su imali i u starosnoj kategoriji „mladež“ i to u C kvalitativnoj kategoriji SPP Ivan Bušić – Lara Mojsović koji su bili treći u standardnim plesovima i prvi u latinsko-američkim, dok su u najjačoj „B“ kvalitativnoj kategoriji SPP Jakov Bjelac – Magdalena Vidas, višestruki državni prvaci, ponovno potvrdili svoju izvrsnost i bili prvi u standardnim plesovima.

Od nedavno petrinjski klub može se pohvaliti i sportskim plesnim parom u starosnoj kategoriji „veterani“, Tihomir Baljak – Silvana Baljak, koji su svoja natjecanja započeli osvajajući medalje, te su se i iz Samobora vratili sa zlatnim medaljama i u standardnim i u latinsko-američkim plesovima.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.