Novi sastanak Inicijative – na redu Javna tribina Novi sastanak Inicijative – na redu Javna tribina
PETRINJA – U prostorijama Udruge ratnih veterana – veterana Domovinskog rata Grada Petrinje održan je sastanak Inicijative na kojem su, pored članova inicijativnog odbora, sudjelovali... Novi sastanak Inicijative – na redu Javna tribina

PETRINJA – U prostorijama Udruge ratnih veterana – veterana Domovinskog rata Grada Petrinje održan je sastanak Inicijative na kojem su, pored članova inicijativnog odbora, sudjelovali predsjednik Mjesnog odbora Žažina Ivica Skrbin i predstavnik mještana Petrovca, Mario Kovač.

Isti su izrazili podršku Inicijativi, te su naglasili da će o istom obavijestiti svoje mještane kako bi se Inicijativa proširila na sva okolna mjesta, odnosno kako bi njihovi mještani dobili potpunu informaciju o intenciji gradnje centra za azilante u Maloj Gorici od strane MUP-a RH i informaciju o aktivnostima Inicijative za sprječavanje izgradnje navedenog Centra.

Na sastanku je potvrđeno i detaljno dogovoreno održavanje Javne tribine u subotu, 09. veljače s početkom u 18,00 sati, u Društvenom domu Brest Pokupski, gdje će članovi Inicijative informirati građane o svim dostupnim informacijama vezanim za projekt „USPOSTAVA INFRASKTRUKTURE I JAČANJE KAPACITETA PRIHVATILIŠTA ZA TRAŽITELJE AZILA U MALOJ GORICI“ U OKVIRU FONDA ZA AZIL, MIGRACIJE I INTEGRACIJU, Uprave za upravne i inspekcijske poslove Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

Istovremeno građanima će biti ponuđeno potpisivanje Peticije protiv izgradnje i realizacije navedenog projekta.

 

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.