Novo zaprašivanje komaraca na petrinjskom području Novo zaprašivanje komaraca na petrinjskom području
PETRINJA – Stručne ekipe tvrtke Eko deratizacija iz Zagreba provest će uništavanje komaraca na području koje obuhvaća potez Mošćenica-gradsko područje do Novog Selušta, prema... Novo zaprašivanje komaraca na petrinjskom području

PETRINJA – Stručne ekipe tvrtke Eko deratizacija iz Zagreba provest će uništavanje komaraca na području koje obuhvaća potez Mošćenica-gradsko područje do Novog Selušta, prema jugu do raskrižja za Hrastovicu, prema Zagrebu do mosta za Brest Pokupski i prema zapadu iza stadiona „Mladost“ otprilike 500 metara prema bolnici i Vili Gavrilović te vikend naselje Vir u Nebojanu.

Uništavanje komaraca provesti će se hladnim zamagljivanjem  s vozila u kretanju, u ranim jutarnjim satima, insekticidima odobrenim od Svjetske zdravstvene organizacije i Ministarstva zdravlja za primjenu u naseljenim područjima koji nisu opasni za ljude ili toplokrvne životinje, ali bi kod osjetljivih osoba mogli izazvati iritaciju dišnih putova.

Pozivaju se građani da bez potrebe ne izlaze na ulicu u vrijeme zamagljivanje te da ukoliko na obuhvaćenom području drže košnice s pčelama onemoguće izlaz iz košnica na dan uništavanja komaraca u vremenu od 4:00 – 10:00 sati.

25.07.2019. u ranojutarnjem terminu od 5:00 do 7:00 sati – ČETVRTAK

Adulticidni tretman – suzbijanje krilatica obuhvatiti će sljedeća područja:

Potez Mošćenica – gradsko područje do centra, te prema jugu do raskrižja za Hrastovicu

26.07.2019. u ranojutarnjem terminu od 5:00 do 7:00 sati – PETAK

Adulticidni tretman – suzbijanje krilatica obuhvatiti će sljedeća područja:

Prema Zagrebu od mosta za Brest Pokupski, te prema zapadu iza stadiona ˝Mladost˝cca 500m prema bolnici i ˝Vili Gavrilović˝, te vikend naselje ˝Vir˝u Nebojanu

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.