Obilazak radova na cesti u Donjoj Gračenici Obilazak radova na cesti u Donjoj Gračenici
DONJA GRAČENICA – Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec su, u društvu ravnatelja Županijske uprave za ceste... Obilazak radova na cesti u Donjoj Gračenici

[g-carousel gid=”53232″ img_max_w=”150″ height=”100″ h_type=”%”]

DONJA GRAČENICA – Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec su, u društvu ravnatelja Županijske uprave za ceste Stipe Šapine, u utorak, 19. ožujka 2019. godine, obišli radove izvanrednog održavanja dijela kolničkog zastora na županijskoj cesti 3161, na području Grada Popovače, u mjestu Donja Gračenica.

Duljina ove dionice je 2 250 m, a bit će izvedena sanacija kolničkog zastora asfaltiranjem u dva sloja, skinute postojeće bankine i izrađene nove, kamenim materijalom, očišćeni i produbljeni postojeći cestovni kanali, sanirani ispusi, izrađena horizontalna prometna signalizacija i prilagođeni kolni ulazi.

Očekivani dovršetak radova, u koje je izvođač uveden 4. ožujka, s ugovorenim rokom za izvođenje radova od 45 dana, je 6. travnja, deset dana prije roka.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.