Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
celcicmokricego

Obitelj Celčić privremeno smještana u Prenoćište Petković

PETRINJA – Odlukom gradonačelnika Grada Petrinje Darinka Dumbovića, obitelj Celčić iz Gornjih Mokrica koja nakon urušavanja krova obiteljske kuće nema adekvatne uvjete za život, privremeno je smještena na privremeni boravak u Prenoćište Petković. Privremeni boravak očekuje se u sljedećih osam dana, uz mogućnost produženja.

Odmah nakon saznanja oko urušavanja krova obiteljske kuće obitelji Celčić u Gornjim Mokricama, grad je pružio nužnu prvu pomoć oko sanacije, kao što su pružili pomoć u obliku paketa prehrane, a sada intenzivno rade na nabavci stambenog kontejnera za smještaj koji će biti postavljen u Gornjim Mokricama na kojeg će biti spojena voda i struja.

„Paralelno rješavamo i trajnije stambeno zbrinjavanje za ovu obitelj, dva brata, od kojih je jedan hrvatski branitelj. Svi relevantni dokumenti kao i fotografije nakon urušavanja krova poslali smo državnom tajniku Nikoli Mažaru u Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje i očekujemo njihovo žurno postupanje“, istaknuo je gradonačelnik Dumbović.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X