Obračun više osoba u centru grada Obračun više osoba u centru grada
PETRINJA – Nešto prije 21 sat u jednom ugostiteljskom kafiću u centru grada došlo je do obračuna više osoba, u kojem su dvije osobe... Obračun više osoba u centru grada

PETRINJA – Nešto prije 21 sat u jednom ugostiteljskom kafiću u centru grada došlo je do obračuna više osoba, u kojem su dvije osobe ozlijeđene, potvrdili su nam iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Kako neslužbeno doznajemo, do obračuna tri ili više osoba došlo je u kafiću u Šenoinoj ulici u Petrinji, prilikom čega su ozlijeđene dvije osobe koje su liječničku pomoć potražili u Hitnoj medicinskoj pomoći Petrinja. Težina njihovih ozlijeda i jesu li prevezeni u sisačku Opću bolnicu dr.Ivo Pedišić nije poznato. Također se neslužbeno može doznati kako je u obračunu korišteno i oružje.

Iva Dvorski, policijska službenica za odnose s javnošću Policijske uprave sisačko-moslavačke ističe kako će više detalja o svemu biti poznato tijekom sutrašnjeg dana kada će Policija dostaviti policijsko priopćenje o svemu.

Očevid na mjestu događaja obavljaju djelatnici Policijske postaje Petrinja.

 

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.